11. randevu

Büyükşehir, 14 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 13 gol gördü. Elazığspor ile 11. randevu.. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 ma...

Büyükşehir, 14 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 13 gol gördü.

Elazığspor ile 11. randevu.. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 maçta mavi-beyazlılar 5 galibiyet elde ederken, Elazığ ise 3 kez kazandı. Taraflar 2 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Gaziantep BBSK, söz konusu maçlarda 14 gol atarken kalesinde 13 gol gördü.

GAZİANTEP'TEKİ MAÇLAR

Büyükşehir Belediyespor, Kamil Ocak’ta rakibiyle oynadığı 5 maçın 2'sini kazanırken; 2’sinden mağlubiyet, 1’inden de beraberlikle ayrılırdı. Attığı 8 gole karşılık, kalesinde de 8 gol gördü.

Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda ise Gaziantep BBSK, rakibiyle evinde 2-2 berabere kalırken, deplasmanda oynadığı maçı ise 1-0 kazanmıştı.

Bu akşam saat 19.00'da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak maçı Koray Gençerler, Baran Eraslan ve Hüsnü Emre Çelimli hakem üçlüsü yönetecek. (Musa BAŞ)

27 Kas 2015 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.