Asla Vazgeçmem 56. bölüm 2. fragman yayında!

Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni Asla Vazgeçmem, bu akşam ekranlara gelecek olan 56. bölümüyle sezon finali yapıyor. Sevenleri tarafından büyük bir heyecan içinde beklenen Asla Vazgeçmem, 56. bölüm 2. fragmanı da yayınladı. Yiğit ve İclal’in hesapl

Show Tv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Asla Vazgeçmem, bu akşam ekranlara gelecek olan bölümüyle sezon finaline gidiyor. Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Sezon finalinde izleyiciyi neler bekliyor? İşte birbirinden heyecanlı sahnelere sahip yepyeni fragmanıyla Asla Vazgeçmem detayları...

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin rol aldığı dizi Asla Vazgeçmem reyting listelerinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor.. Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği Asla Vazgeçmem'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Merakla beklenen Asla Vazgeçmem 56. bölüm 2. fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde...

ASLA VAZGEÇMEM 56. SEZON FİNALİNDE NELER OLUYOR?

Fatih’in Nur’a olan ilgisini fark eden ve bunu kullanan Fikret, abisinin elinden şimdilik kurtulmuştur. Nur ise en iyi dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. İclal’in Fırat’la görüştüğünü Aytül’den öğrenen Yiğit, hesaplaşmak için önce Fırat’a gider, ancak onu bulamayınca soluğu İclal’in yanında alır.

Yiğit ve İclal’in hesaplaşması büyük olacaktır. Fikret’in kötü niyetli davranışlarını sonunda fark eden Nur, onunla yolları ayırmak üzere hareke geçse de aslında çok geç kalmıştır.

Yaren’in taktikleri işe yaramış, Emin Yağmur’dan iyice uzaklaşmıştır. Ancak iyi niyetli Yağmur henüz hiçbir şeyin farkında değildir. Ta ki onları öpüşürken görünceye kadar. Cahit’in tüm uyarılarına rağmen Nazan, Elmas’la uğraşmaktan vazgeçmez.

Elmas’ı zor bir doğum beklemektedir. Fırat’ın aşkına kendini kaptıran İclal seçimi zor bir yol ayrımındadır. Fikret’in gizlice verdiği ilaçlar yüzünden dengesini yitiren Nur ise herkesin hayatını değiştirecek büyük bir hata yapar.

ASLA VAZGEÇMEM 55. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fikret’in oyunuyla Yiğit tarafından davet edildiğini sanarak Mert’in doğumgününe katılan Nur tüm şimşekleri üzerine çeker. Masum olduğuna kimseyi inandıramaz ancak onu asıl üzen Yiğit’in gösterdiği tepkidir. Nur, İclal’in oyununa geldiğinden emindir ve bunu ispat etmek için Fatih’den yardım ister. Yağmur’la Emin arasındaki ilişkiyi öğrenen Yaren, Yağmur’u acıtmak için Emin’le yakınlaşır. Bu Emin’in yıllardır hayalini kurduğu şeyse de Emin kendini çok arada kalmış hisseder. Nazan ile giriştikleri ağız dalaşı sonrası fenalaşan Elmas’ın bebeği risk altındadır. Doktorunun tavsiyesine uyan Elmas’ın sürekli odasında dinlenmesi, meydanı Nazan’a bırakacak, Nazan Cahit ile daha da yakınlaşacakdır. Fatih sonunda Fikret’in mesaj oyununu çözer ama bunu açıklaması çok da kolay olmayacaktır. Nur masum olduğuna kimseyi inandıramaz!

23 Haz 2016 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.