Aynı adamın taciz mağduru 35 kadın

Dünyaca ünlü oyuncu Bill Cosby'nin tacizine uğradığı iddia edilen 35 kadın New York Magazine'e kapak oldu.

78 yaşındaki ABD'li ünlü komedyenin başı son günlerde ortaya çıkan taciz iddialarıyla dertte. Cosby tarafından tacize uğradığını iddia eden ve şikayette bulunan 35 kadın ise New York Magazine'in kapak konusu oldu.NTV'nin haberine göre 5 çocuk babası olan Bill Cosby'den şikayetçi olan 35 kadın hikayelerini New York Magazine'e anlattı. Kapak fotoğrafında dikkat çeken bir ayrıntı da 35 kadının yanında bulunan 36. sandalyenin boş bırakılmış olması. Boş sandalye yeni bir taciz kurbanının ortaya çıkabileceğine vurgu yapıyor.İddialara göre Cosby birlikte olmak istediği kadınlara uyuşturucu bir ilaç verip taciz etmişti.BILL COSBY 'ÖRNEK AİLE BABASI' TİPLEMESİYE TANINDI

12 Temmuz 1937 doğumlu olan William Henry Cosby Jr.'ın en başarılı işi ülkemizde de yayınlanan Cosby Ailesi'dir. (Cosby Show) Cosby Show, Bill Cosby’nin başrolünde oynadığı ve 'Örnek Aile Babası' Doktor Cliff Haxtable ile ailesinin maceralarını anlatan her yaştan insan tarafından sevilen bir diziydi. Cosby'nin 4 kızı ve 1 oğlu vardı. Oğlu Ennis 1997 yılında vurularak öldürüldü.

28 Tem 2015 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.