Kalbim Ege'de Kaldı 6. son bölümü ile ekrana kilitledi-izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 6. bölüm ile ekrana geldi. Herkesi ekrana başına kilitleyen dizinin son bölümünde neler oldu? Zeliş, Yaman'la gitti mi? Kalbim Ege'de Kaldı 6. son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Mustafa, Zeliş’in Yaman’la çekip gitmesine engel olabilecek mi?

Zeliş ve Mustafa, köylüden kurtulalım derken öyle bir durum yaratırlar ki artık aşkları köylünün gözünde tescillenmiş olur. İlke ise ayıldığında içindekileri kusar ve bunları en olmayacak insan duyar.

Diğer yandan Cabbar’ın eve dönme çabaları devam ederken başına daha büyük dertler açılacak, işin içine Kürük Ali ve Gıpgıp Osman da girince paçayı kurtarması epey zor olacaktır.

Hem İlke’den hem de köylülerden kurtulan Mustafa ve Zeliş birlikte iyi vakit geçirirler. Ancak Zeliş, İlke’nin yokluğunda Yaman’a daha da yakınlaşır. Mustafa ise neden yaptığını kendisi bile bilmeden Zeliş’in peşine düşer ve onu kaybetmekten çok korkar.

30 Tem 2015 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.