Kim Kardashian'ın öpücüğüyle teklifler yağdı

Kardashian, Avustralyalı rapçi Fortafy'nin kızı olan Egpyt ile birlikte fotoğraflarını paylaşınca küçük kız adına açılmış olan Facebook hesabının takipçi sayısı 100 bin oldu.

Kardashian, Avustralyalı rapçi Fortafy'nin kızı olan Egpyt ile birlikte fotoğraflarını paylaşınca küçük kız adına açılmış olan Facebook hesabının takipçi sayısı 100 bin oldu. Avustralyalı rapçi Fortafy ve partneri Shana Evers'ın sekiz aylık kızları Egypt, sosyal medya fenomeni Kim Kardashian'ın ilgi alanına girince bir anda internetin en çok tanınan bebeği oldu. Her şey küçük kızın, Kardashian kardeşlerin çocuk giyim markası olan 'Kardashian Kids' imzalı beresiyle verdiği pozla başladı. Şimdilerde de bebeğe reklam teklifleri yağıyor.KARDASHIAN SAYESİNDE MEŞHUR OLDU Kim Kardashian, Egypt'in kendi markasını taşıyan şapkayla olan fotoğrafını beğenip paylaştı ve bu fotoğraf 30 bin beğeni aldı. Fotoğrafın sosyal medyada popüler olmasından sonra esas sürpriz çiftin, Kardashian kardeşlerden el yazısı bir notla birlikte Egypt'a yollanmış hediyeler alması oldu.AİLESİ GURUR DUYUYOR Anne Shana, kendisinin yıllarca Kim Kardashian'a benzetilmesinden sonra şimdi esas ilgiyi kızlarının çekiyor olmasına şaşırdıklarını ve ebeveyn olarak gurur duyduklarını söyledi. Egypt'ın takipçileri fotoğraflarını tekrar paylaşarak bebeğe hayranlıklarını ve sevgilerini dile getirmeye devam ediyor. Küçük kızın şu anda Facebook'ta https://www.facebook.com/littlemissegypt adresindeki sayfasını 100 binden insan takip ediyor.Bebeğin annesi Shana Evers

30 Haz 2015 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.