Kısmetse Olur 19. hafta finalinde kim elencek? - izle

Kısmetse Olur'da sular durulmuyor. Heyecan dolu bir eleme gecesi izleyenleri bekliyor. Kısmetse Olur'da bu akşam hayran buluşması var. Yarın akşam ise bir kişi Kısmetse Olur'a veda edecek. İşte son detaylar..

BU AKŞAM HAYRAN BULUŞMASI VAR

Kısmetse Olur'da bu akşam gelinler ve damatlar hayranları ile buluşacak. Onlardan gelen zor sorulara nasıl cevap verecekler merak konusu.. Kısmetse Olur bu akşam Kanal D'de..

KISMETSE OLUR 98. BÖLÜM FRAGMANI

Yarın akşam bir kişi eve veda edecek. 19. hafta finalinde Kısmetse Olur evinden kim ayrılacak. Ayça ve Emre aşkında araya giren Hazal oldu. Erdem ve Melis'in yaşadığı sürpriz dakikalar izleyenleri heyecanlandırdı. Mehtap ve Murat ilişkisini bozmak isteyen kim? Daniela, Ceyda Eser'in ayrılmasını neden istiyor? Tüm soruların cevabı yarın akşam büyük finalde..

KISMETSE OLUR FİNAL FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ GELEN HAZAL ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Kanal D’nin, başladığı günden bu yana büyük ses getiren ve ilgi ile izlenen programı “Kısmetse Olur” evine yeni gelen gelin adayı Hazal, Ayça’nın huzurunu kaçırdı.

Hazal’ın Emre için eve gelmesi ve onunla evlenmek istemesi Ayça ile genç kız arasında gerilime sebep oldu. Emre’nin hasta olduğunu öğrenen Hazal, onun için çorba yaptı. Ancak Ayça bu duruma tepkisini Hazal’ın yaptığı çorbaya bir kavanoz şekeri dökerek gösterdi.

Hazal, Emre’nin güvenini ve kalbini kazanacağı konusunda iddialı olduğunu söyledi. Bütün bu gelişmelerin ardından Emre, Hazal ve Ayça arasında neler yaşanacağı ise büyük bir merak konusu.

13 Şub 2016 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.