Oflu Hoca'nın Şifresi bu akşam Kanal D'de!

İzleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak olan Oflu Hoca'nın Şifresi bu akşam Kanal D ekranında. Adem Kılıç'ın yönetmenliğini üstlendiği Oflu Hoca'nın Şifresi herkesi kahkahaya boğacak.

Daha önce Sümela'nın Şifresi filmine imza atan ADEM KILIÇ'ın yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi “Oflu Hoca’nın Şifresi” Salı 20:00'de Kanal D'de!

Oflu Hoca'nın Şifresi

Oflu Hoca'nın günleri karmaşayla geçmektedir. Yerel bir kanalın programında çıkar, fırında çalışır ve babasıyla başı sürekli derde gider.Gençliğinde yer aldığı Doğanspor futbol kulübünde yaşanan son gelişmeler de işlerin tuzu biberi olur. Oflu Hoca ve diğerlerine göre kulübün yeni başkanı olmak isteyen Müeahhit Ahmet bu koltuk için uygun isim değildir. Bu nedenle Oflu Hoca da başkanlık için adaylığını koymak zorunda kalır ve aralarında esaslı bir rekabet başlar.

Yönetmen: Adem Kılıç

Yapım Yılı: 2014

Oyuncular: Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Başak Daşman

OFLU HOCA'NIN ŞİFRESİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

04 Ağu 2015 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.