Samsung yeni bir güncelleme dalgası başlattı

Samsung, Android işletim sistemiyle çalışan telefonları için haziran ayı güvenlik güncellemesini başlattı. Güncelleme ilk olarak hangi model için başladı? Detaylar haberimizde...

Samsung, Android işletim sistemiyle çalışan telefonları için haziran ayı güvenlik güncellemesini başlattı. Güncelleme ilk olarak hangi model için başladı? Detaylar haberimizde... Android ekosisteminde üreticiler başta Stagefright virüsü olmak üzere diğer Android açıklarına karşı güvenlik güncellemelerini aylık olarak yayınlamayı sürdürüyor. Henüz haziran ayına girmedik, ancak Samsung popüler telefonu Galaxy S7 edge için haziran ayı güvenlik güncellemesini yayınladı. Samsung daha önce Galaxy Note 4 için de mayıs ayı güvenlik iyileştirmelerini vaktinden önce dağıtıma sunmuştu. Galaxy S7 edge güvenlik güncellemesi Amiral gemisi telefon Galaxy S7 edge için yayınlanan güncelleme şimdilik İspanya'da görünüyor. Ancak Samsung güncellemelerinin kademeli olarak dağıtıldığı göz önüne alındığında, yeni yazılımın kısa süre içerisinde birçok ülkede yayına alınacağını söyleyebiliriz. Haziran ayı güvenlik güncellemesinin kısa süre içerisinde diğer Samsung telefonlar için de dağıtıma sunulması bekleniyor. Samsung ayrıca geçtiğimiz günlerde Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için kapsamlı bir iyileştirme güncellemesi yayınladı. Söz konusu güncellemeye ilişkin detaylara buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

30 May 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.