Semih Yalçın : MHP; bu badireden bölünerek değil, tam tersine güçlenerek çıkacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "10 Temmuz’da hüsrana uğrayacağı kesin olan yeni nesil müzmin muhalefeti bekleyen son da öncekilerden farksız olacak, oyun bozulacaktır"dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklama yaptı. Milliyetçi Hareketi 12 Eylül Asker? Darbesi’nden sonra çeşitli endişelerle terk eden bazı isimler de bunlara eklenerek MHP karşısında saf tuttuğunu söyleyen yalçın şunları dile getirdi: "MHP içinde muhalefet rüzgrı estirilmesi de geçici bir durumdur. Daha önce de buna soyunanlar, başka kapılarda macera aramak zorunda kalmışlardır. MHP bir ulu çınardır. Ondan bir dal koparıp ayrılanların; marjinalleştiğine, kuruduğuna şahit olunmuştur. 10 Temmuz’da hüsrana uğrayacağı kesin olan yeni nesil müzmin muhalefeti bekleyen son da öncekilerden farksız olacak, oyun bozulacaktır. MHP; bu badireden bölünerek değil, tam tersine güçlenerek çıkacaktır. Cenabıhak bu şerri de hayra tebdil edecek; camiamızın feraseti, bu fitneyi ortadan kaldıracaktır. MHP, Türkiye’nin ve Türk siyasetinin geçmişinde vardı; bugününde vardır, yarınında da daha güçlü bir şekilde "ne ülkünden, ne ülkenden vazgeçö diyenlerle var olacaktır. MHP; bazı çevrelerde umulan ve beklenenin aksine 10 Temmuz Kurultayını ’davası için doğru adım’ gören ve Ülkücü iradeyi temsil eden delegelerimizin basireti sayesinde büyük bir sağduyu ve dayanışma ruhu içinde sonuçlandıracaktır. MHP hakkında hariçten gazel okuyanlara ’Benim ekibim, anlayışım ve fikrim bana; seninki de sana’ diyor, herkesin kendi işine bakmasını salık veriyoruz"

23 Haz 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.