Sosyal medya küçük Fransızın bu sözlerini konuşuyor

Paris’teki katliamın ardından halkın endişesini gözler önüne sermek isteyen Le Petit Journal, anma törenlerine katılan Fransızlar ile röportaj yaptı....

Paris’teki katliamın ardından halkın endişesini gözler önüne sermek isteyen Le Petit Journal, anma törenlerine katılan Fransızlar ile röportaj yaptı. O röportajlardan en ilgi çekeni, 4-5 yaşlarındaki bu çocukla yapılan oldu…"Kötü adamların olduğunu, dikkatli olmaları gerektiğini, yoksa evlerini terk etmek zorunda kalabileceklerini" söyleyen çocuğa babası "Fransa’nın evleri olduğunu" ve "burada yaşamaya devam edeceklerini" anlattı… Oğlunun korku ve endişesini gidermek, onu güvende olduğuna ikna etmek isteyen babanın çabası, sosyal medyada çok konuşulan görüntülerden biri haline geldi.

18 Kas 2015 - 00:00 - Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.