Adam Voleybol fırsat tepti 3-1

TVF Kadınlar Sigorta Shop 1. Ligi bir diğer temsilcilerimizden Adam Voleybol, önceki gün deplasmanda karşılaştığı maçta  öne geçmesine karşın Kalecik Belediyespor'a 3-1 mağlup olarak fırsat etti.

Geçen evinde Nevşehir Belediyespor'u mağlup eden Adam Voleybol, önceki gün deplasmanda bir Sigorta Shop Kalecik Belediyespor karşısında ilk seti 24-26 alan Adam Voleybol, bu avantajı iyi kullanamadı ve 25-23, 25-15 ve 25-21 kaybetti ve Ankara deplasmanından 3-1 mağlup döndü. Play-Off iddiasını sürdüren sarı-lacivertliler öne geçtikleri maçtan yenilgi ile ayrılmanın üzüntüsünü yaşadılar... Spor Merkezi

21 Şub 2021 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.