Adularya yeniden satışta

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TMSF’ye devredilen Naksan Holding şirketlerinden Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü yeniden satışta

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TMSF’ye devredilen Naksan Holding şirketlerinden Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü yeniden satışta. 1.1 milyar TL muhammen bedel üzerinden yeniden satışa sunulan şirket için 21 Ağustos’ta yapılacak ihaleye 20 Ağustos’a kadar teklif verilebilecek.

Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yer alan ilana göre, 10 Temmuz’da yapılacak ihaleye 9 Temmuz’a kadar teklif verilebilecek. İhaleye AŞ ya da limitet şirket olarak kurulmuş bulunan tüzel kişiler katılabilecek.

Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü bünyesinde; Yunus Emre Termik Elektrik Santrali başta olmak üzere toplam 31 adet arsa ve maden sahası, 23 Haziran 2055 yılına kadar tesis edilmiş bulunan üst kullanım izni ile maden ruhsatları bulunuyor.

DAHA ÖNCE DE SATIŞA SUNULMUŞTU

TMSF daha öncede aynı varlığı satışa çıkarmıştı. FETÖ soruşturması kapsamında TMSF’ye devredilen Naksan Holding şirketlerinden Adularya Enerji Elektrik Üretimi ve Madencilik AŞ bünyesinde bulunan Yunus Emre Termik Santralinin ticari ve iktisadi bütünlük kapsamında 1 milyar 400 milyon lira muhammen bedelle satış ihalesi yapılmıştı.

22 Tem 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.