AK Partililer Tam Kadro Sahada

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Meclis'in kapanması ile birlikte sahaya indi ve vatandaşın taleplerini dinlemeye başladı.

Seçim bölgeleri Gaziantep’te kapı kapı gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Millletvekilleri milletin istek, talep ve tavsiyelerini not alarak çözüme kavuşturuyor.

Günü birlik ziyaretlerine Gaziantep’in ilçeleri Nizip, Karkamış, Oğuzeli, İslahiye, Nurdağı, Yavuzeli ve Araban ilçelerini de ziyaret ederek yerinde incelemeler yapan, yürütülen yatırımlar hakkında bilgiler alan Milletvekilleri, 2023 projeksiyonu hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

Başta Esnaf olmak üzere , Sivil Toplum Kuruluşlarına, çat kapı ev ziyaretlerine, partili partisiz bütün kesimlerle biraraya gelerek AK Parti iktidarı döneminde yapılan icraatları anlatan, Gaziantep’te devam eden ve planlanan kamu yatırımları hakkında bilgilendirmede bulunan AK Parti Gaziantep milletvekillerinin tam kadro saha çalışması yapması memnuniyetle karşılandı.

AK Parti Gaziantep milletvekillerinin tam kadro yaptıkları saha çalışmasında Belediye Başkanları ve teşkilat mensupları onları yanlız bırakmıyor.

Özkeçeci “Biz büyük bir aileyiz!..”

Ak Parti Gaziantep il Başkanı Mehmet Eyup Özkeceçi, Gaziantep ortak akıl ruhunun siyasete AK Parti’de de devam ettiğini belirterek, “ Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül, MKYK üyemiz Şamil Tayyar, Milletvekillerimiz Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin, Müslüm Yüksel, Sait Kirazoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız ile tam kadro sahadayız. Biz çok büyük bir aileyiz. Gaziantep’te çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizi dinleyip, onlara kendimizi anlatmaya ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat iletin dediğini selamını iletmeye devam edeceğiz.”dedi.

18 Ağu 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.