Aşk kazandı! Usta oyuncu boşandığı eşiyle yeniden evlendi

Oyuncu Ayhan Taş, geçen yıl boşandığı eşi Esin Taş ile yeniden evlendi. Ünlü çift kızları ile objektiflere mutluluk pozu verdi

Mahşer-i Cümbüş'ün en sevilen üyesi olan Ayhan Taş, geçtiğimiz Kasım ayında anlaşmalı olarak boşandığı eşi Esin Taş'la yeniden evlendi. Yeniden bir arada olan çiftin mutlulukları gözünden okunuyordu.

"YENİDEN EVLENDİK"

Önceki akşam kızlarıyla beraber Cihangir'de görüntülenen ünlü çift gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir hayli mutlu görünen Ayhan Taş ve eşinden şaşırtan bir açıklama geldi. Ünlü çift "Arkadaşlar biz boşanmıştık sonra yeniden evlendik, ayrılmadık, biz birlikteyiz, evliyiz" dedi.

09 Eyl 2019 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.