Ayışığı düğün salonu salonunu depremzedelere açtı

"Dün gece Elazığ merkezli ve Gaziantep'te yaşan 6.8 şiddetindeki depremin ardından depremin şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı.

Yaşanan depremin büyük olmasıyla boşlukların ne zaman dolacağı belli olmayan, muhakkak arazide kırık da yaratmıştır depreme hazırlıklı olmalıyız açıklamalarında bulunan Gaziantep Ayışığı Düğün Salonu işletmecisi Fatih Demir; “Gaziantep ve çevre illerde hissedilen deprem maddi hasarlara yol açarken halkın endişe içinde sokaklara çıkması ve belli bir noktada kalması için gerekli önlemlerin olmadığını gördük. Korku ve endişe içinde olan halk 15 saniyelik bir depremde kendilerini sokağa attılar böyle olası bir durumda Gaziantep halkımızı salonumuzu güvenli bölge seçebilirler, Allah muhafaza tekrarı bir durumda güvenli bölge arayışına girecek olan tüm Gaziantepli kardeşlerimizi salonumuza ait olan 14 bin metre alanı diledikleri gibi kullanabilir ve erzak içecek stoklarımızla yanınızdayız. Rabbim her daim bu tür felaketlerden milletimizi korusun” dedi.

25 Oca 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.