Bahçeli: İhlas Medya’nın milli duruşunuzu takdirle izliyoruz

MHP Lideri Bahçeli, İhlas Medya’nın yayın politikasından övgüyle bahsetti.

İhlas Medya yöneticileri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, gazetemizin Yayın Koordinatörü Yücel Koç ve TGRT-İHA Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ile iş adamı Fuat Çakıroğlu katıldı.

Devlet Bahçeli görüşmede, İhlas Medya’nın yayınlarındaki millî duruşunu takdirle izlediklerini söyledi. İhlas Medya yöneticileri de MHP’nin devletin ve milletin bekasını esas alan politikasını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

29 Eyl 2017 - 00:00 - Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.