Bakan Karaismailoğlu geliyor…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep’e geliyor. Sabah saatlerinde kentte olacak olan Bakan Kar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep’e geliyor. Sabah saatlerinde kentte olacak olan Bakan Karaismailoğlu, GAZİRAY İçin Elektrikli Tren Seti Alımı İmza Törenine katılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “Gaziantep’in ulaşım ağını önemli oranda güçlendirecek GAZİRAY Projesi kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda 22 Ocak 2021 Cuma günü saat 11.45’te Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımlarıyla “GAZİRAY İçin Elektrikli Tren Seti Alımı İmza Töreni” düzenlenecek” ifadeleri yer aldı.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NUN PROGRAMI ŞÖYLE:

09:30 Gaziantep Havaalanı Yeni Terminal Binası Şantiyesi’nde İnceleme

10:30 Gaziantep Valiliği Ziyareti

11:00 AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Ziyareti

11:45 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ziyareti ve Gaziray Projesi

Sözleşme İmza Töreni

14:30 Gaziray Tünel Şantiyesi Ziyareti ve Brifingi

16:00 Gaziantep - Nizip - Birecik Şantiyesi Ziyareti ve Karayolları Brifingi

21 Oca 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.