Başkan Fadıloğlu, temizlik personelleriyle bayramlaştı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bayramlaştı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bayramlaştı. Sabahın erken saatinde göreve başlayan temizlik ekibini ziyaret eden ve bayramlarını kutlayan Başkan Fadıloğlu, şu ana kadar yapılan emekler için tüm temizlik ekibine yürekten teşekkür etti.

YAPTIĞINIZ HİZMETLERDEN DOLAYI DAİMA DUA ALIYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde personelleriyle düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Tek tek personelleriyle bayramlaşan Başkan Fadıloğlu, belediye personellerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. Sabahın erken saatlerinde işbaşı yapmak için gelen personellere kolaylıklar dileyen Başkan Fadıloğlu, “Öncelikle yaptığınız hizmetlerden dolayı elinize kolunuza sağılık, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her bayram olduğu gibi bu bayram da sabahın erken saatlerinde sizlerle bayramlaşmak istedik. İnşallah kazasız ve belasız bu bayramı da hep birlikte atlatmayı ümit ediyorum. Hepinizin eline koluna sağlık. Yaptığınız hizmetlerden dolayı vatandaşlarımız çok memnun ve daima dua alıyoruz. İnşallah bu duanın devamı hiçbir zaman eksilmez. Ben hepinizin tekrar bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNE YAKIŞIR HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Fadıloğlu’nun kendileriyle bayramlaşmanın mutluluğunu yaşayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Öncelikle Başkanımıza bizleri ziyaret ederek bayramlaştığı için çok teşekkür ediyoruz. Bugün erken saatte buraya gelip bizlerle tek tek bayramlaşması çok güzel bir duygu. Bizler Başkanımızı çok seviyoruz ve sayıyoruz. Başkanımızdan memnunuz, Allah kendisinden razı olsun. Bizlerde burada hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için gayret gösteriyoruz. Şehitkamil Belediyesi’ne yakışır hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dediler.

14 Haz 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.