Bayan kuaförler Şirehan'da buluştu

Gaziantep Bayan Kuaförler Odası üyeleri tarihi Şirehan Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bayan kuaförleri, iftar sonrası kendileri için düzenlenen özel etkinlikte gönüllerince eğlenirken meslekte uzun yıllar geçiren üyeler Oda Başkanı Mesut Alkava ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ödüllendirildi.

Ramazan ayının son günleri yaklaşırken, Gaziantep Bayan Kuaförleri Odası üyeleri Şirehan Otel’deki iftar yemeğinde bir araya geldi. Türkiye’nin en büyük kervansaray oteli olan Şirehan Otel’in buram buram tarih kokan avlusundaki iftar yemeğinde konuşan Bayan Kuaförler Odası Başkanı Mesut Alkava, oda çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi ve Ramazan ayında üyelerle birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Alkava, güzel bir mekanda güzel bir iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen sponsorlara da teşekkür ederek, “Mübarek Ramazan ayında meslektaşlarımızla bir araya gelmemize katkı sağlayan sponsorlarımız Zeki Kozmet’in sahibi Zeki Sobacı ve Has Kozmetik’in sahibi Yaşar Şimşek ile böylesine güzel bir mekanda en güzel hizmeti sunan Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas’a, otel yöneticilerine, aşçılarına ve servis elemanlarına teşekkür ederiz. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık” diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından meslekte 15 yılını dolduran bayan kuaförlere plaket verildi. Geceye katılan bayan kuaförleri iftar yemeğinden sonra geç saatlere bir arada kalarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

28 Haz 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.