Bem-bır-sen yetimlerle iftarda buluştu

Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen tarafından Gaziantepli yetimler için iftar yemeği düzenlenirken, yemekte 112 yetim çocuğa giyim yardımı yapıldı.

Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen tarafından Gaziantepli yetimler için iftar yemeği düzenlenirken, yemekte 112 yetim çocuğa giyim yardımı yapıldı.

Bem-Bir-Sen tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye çay bahçesinde yetimler için iftar düzenlendi. Yetimlere oyuncak dağıtan sendika yönetcileri, 112 yetim çocuğa bayramlık giysi yardımı yaptı.

İftar hakkında bilgi veren Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, “Geçen hafta Kilis’teki yardımlarımızı dağıttık. Dün Mardin’deydik, Midyat’ta çünkü Nusaybinli vatandaşlarımızın çoğu buraya göç etmiş. Van da Yüksekova da bugün de Diyarbakır ve Gaziantep'teyiz. Yaptığımız yardımlar toplam 170 TIR’a ulaştı. Suriye’ye de yardımlarımız gitmektedir. Ramazan dolayısıyla lüks otellerde yapılan iftarlarımızı iptal ettik. Bunun yerine yardım olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Burada 112 tane yetimimizle birlikte iftar yapacağız. Ve onların bayramlık kıyafetlerini hediye edeceğiz. Oyuncaklarını dağıttık. Baştan aşağıya kıyafetlerini vereceğiz. Bu yardımların gideceği yerde din, dil, ırk mezhep gözetmeksizin ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Mutlulukları gözünden okunan yetimler ve yakınları sendika yöneticilerine teşekkür etti.

25 Haz 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.