BIRAK MASALI!

Gaziantepspor’daki 2. dönemi başladığı günden bu yana takımı kurtarmak yerine, hep kaosla gündeme gelen Bülent Uygun’a tepkilerin odağındaki isim. Taraftarlar, Bülent Uygun’a tepki gösterip, “Hoca bırak masal anlatmayı da, gerçeklerle yüzleş artık”...

Gaziantepspor’daki 2. dönemi başladığı günden bu yana takımı kurtarmak yerine, hep kaosla gündeme gelen Bülent Uygun’a tepkilerin odağındaki isim. Taraftarlar, Bülent Uygun’a tepki gösterip, “Hoca bırak masal anlatmayı da, gerçeklerle yüzleş artık” diye tepki gösteriyor.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, son Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından daha fazla tartışılır hale geldi. Gaziantepspor’daki 2. döneminde, 5 maçta sadece 1 galibiyet alan ve takımı ligin dibinden kurtaramayan Bülent Uygun, masal anlatmaya da devam ediyor.

Ligde kalacağız diye söz verdi ama…

Bülent Uygun, Gaziantepspor’un başına geldikten sonra, Kırmızı-Siyahlı takımın ısrarla ligde kalacağını iddia etti. Çıktığı ilk maç olan Trabzonspor’a 4-0 mağlup olduktan sonra, “Ben bu takımı ligde tutacağım. Söz veriyorum. Yeterki kent, taraftar bize inansın* diye konuşan Uygun, Kasımpaşa maçından sonra ise çark etti. “Bu takım küme düşerse, çıkmasını da bilir” diye konuşan Uygun, tepkileri üzerine çekti.

Masal anlatıyor

Bülent Uygun’un Gaziantepspor’da görevi başladığı günden bu yana takımımın futbolu ve küme düşmesi ile uğraşmak yerine hep farklı konularla gündeme geldiğini dile getiren taraftarlar, “Kendisi geldiğinde takımın işi zaten zordu. Bu takım düşerse nedeni elbette Bülent Uygun değil. Ancak, kendisi de, ligin 23. haftası itibariyle takımı neredeyse havlu atacak duruma getirdi. Takımda yerli oyuncu olmamasına çattı. İşadamlarına, kanaat önderlerine çattı. Son olarakta taraftara çattı. Bıraksın masal oynatmayı da, takıma daha iyi futbol oynatmanın derdine düşsün” dediler.

13 Mar 2017 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Gzkntli27 - Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, bu atasözü şuanda G.antepspor hocası için söylenmiş bir atasözü geldiğinden beri konuşuyor şov yapıyor işiyle ilgili olmayan şeyler anlatıyor ama kendi işini hakkıyla yapamıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 00:00