Covid-19 salgınından etkilendik

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, haftalık değerlendirmesinde takımın covid-19 salgınından etkilendiğini belirterek, maçlarda önemli o...

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, haftalık değerlendirmesinde takımın covid-19 salgınından etkilendiğini belirterek, maçlarda önemli oyuncularının eksikliklerini hissetdiklerini ifade etti.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaşadıkları puan kayıplarına karşın sıralamadaki yerlerini korumak için mücadeleye devam edeceklerini bildirdi. Büyükekşi, yaptığı yazılı açıklamada, Süper Lig'in 26. haftasında iç sahada oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Fraport TAV Antalyaspor maçında gol üretememenin sıkıntısını yaşadıklarını dile getirdi.

EKSİKLERE RAĞMEN İYİ MÜCADELE ETTİK

Kaybedilen 2 puan için üzgün olduklarını aktaran Büyükekşi, şu ifadeleri kullandı: "Zorlu bir dönem yaşıyoruz. Özellikle sakatlık ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını yüzünden birçok oyuncumuzdan mahrum kalmış durumdayız. Hemen hemen her mevkide önemli eksiklerimiz var. Buna rağmen mücadelemizi sürdürüyoruz. Trabzonspor karşısında iyi futbol sergilemiştik. Antalyaspor karşısında da iyi futbolla birlikte galibiyeti hedefliyorduk. Maçın geneline baktığımız zaman, istekli bir görüntü sergilediğimizi düşünüyorum."

POZİSYONLARI DEĞERLENDİRSEYDİK

MAÇ BAŞKA YERLERE GİDEBİLİRDİ

Büyükekşi; "Galibiyet için önemli gol fırsatları da yakaladık ancak bir türlü girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince beraberlikle sahadan ayrılmak zorunda kaldık. Ne yazık ki iki puanı kaybettiğimizi düşünüyoruz. Özellikle (Kevin) Mirallas ve Oğuz (Ceylan) ile yakaladığımız fırsatları değerlendirebilsek, bambaşka bir karşılaşma izlerdik. Üst sıralardaki yerimizi kaybetmek istemiyoruz ve bunun için mücadelemiz devam edecek. Kaybedilen iki puan taraftarlarımız gibi bizleri de çok üzdü."

DİCKO VE MUHAMMET'İN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİK

Son haftalarda takım üstünde şanssızlık olduğunu belirten Büyükekşi, "Özellikle hücum hattımızda sakatlığından dolayı (Nouha) Dicko uzun süre takımdan ayrı kaldı. Sonrasında Muhammet Demir aynı şekilde... Her takımın eksiklerini aradığı gibi bizler de bu oyuncularımızı ne yazık ki arayabiliyoruz. O yüzden futbolcu anlamındaki eksiklerimizi şanssızlıklara bağlayabilirim. Umut ediyorum ki arkadaşlarımız kısa süre içerisinde sağlıklarına kavuşarak yeniden aramıza katılırlar. Her futbolcumuza sezonun geri kalanında ihtiyacımız var" değerlendirmesinde bulundu. BÜLTEN

23 Şub 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.