Dama turnuvası başladı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Şehitkamil Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Dama Turnuvası’nın başlama hamlesi yapıldı.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Dama Turnuvası’na Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve çok sayıda davetli katıldı. İki gün boyunca sürecek olan turnuvanın açılış hamlesini Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptı. Turnuvayla ilgili açıklamada bulunan Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Gelişen teknoloji ile birlikte dama kültürel bir miras haline gelmiştir. Bu mirasa sahip çıkan Belediye Başkanımız ve İl Müdürümüzü tebrik ediyorum. İki gün boyunca sürecek olan bu müsabakaların sonunda Gaziantep adına güzel bir işi başarmanın haklı gururu yaşanacaktır. İnşallah bu turnuvanın devamı bölgesel ve Türkiye şampiyonaları ile taçlanacaktır” diye konuştu. Sporun tüm dallarında mücadele eden ve başarılı olan sporculara destek verdiklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise “Bu tür faaliyetlere desteğimiz sürecektir. Sporun tüm dallarına destek ve önem veriyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze de böyle güzel bir organizasyonu bizimle paylaştığı için teşekkür ederim. Tüm katılımcılara başarılar dilerim" dedi. Gaziantep’i sporda marka yağmak adına çalıştıklarını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Bu gün açılışını yaptığımız turnuvamızda katılımcılar Gaziantep’in en iyi oyuncuları arasına girmek için 2 gün boyunca yarışacaklar. Oyunlar sonunda dereceye giren ilk katılımcılara toplamda ödüllerini takdim edeceğiz. Teknolojinin devleşmesiyle unutulmaya yüz tutan bu kültüre sahip çıkacağız. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Gaziantep Milletvekilimiz Şamil Tayyar’a ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eder, tüm sporculara başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

06 Şub 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.