Düdük Çakır'da

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile Eskişehirspor arasındaki düşme hattını yakından ilgilendiren maçı Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile Eskişehirspor arasındaki düşme hattını yakından ilgilendiren maçı Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, yarın saat 16.00'da Kamil Ocak Stadyumu'nda başlayacak maçta düdük çalacak Cüney Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Mehmeüt Cem Satman üstlenecek. Alpaslan Dedeş'in dördüncü hakem olacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Süleyman Abay ve Serkan Ergün yapacak.

TFF'den yapılan açıklamada haftanın diğer kritik maçları olan olan Başakşehir-Fenerbahçe mücadelesinin hakemi ise Fırat Aydınus... Şampiyonluğu yakından ilgilendiren Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi ise Mete Kalkavan yönetecekb

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

7 Mayıs Cumartesi:

13.30 Medicana Sivasspor-Gençlerbirliği: Tolga Özkalfa

16.00 Gaziantepspor-Eskişehirspor: Cüneyt Çakır

19.00 Osmanlıspor-Bursaspor: Serkan Çınar

8 Mayıs Pazar:

13.00 Akhisar Belediyespor-Kayserispor: Barış Şimşek

15.30 Trabzonspor-Çaykur Rizespor: Alper Ulusoy

19.00 Mersin İdmanyurdu-Antalyaspor: Mehmet Emre Atasoy

20.00 Galatasaray-Beşiktaş: Mete Kalkavan

9 Mayıs Pazartesi:

20.00 Torku Konyaspor-Kasımpaşa: Ali Palabıyık

20.00 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe: Fırat Aydınus

06 May 2016 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.