HAYALDİ GERÇEK OLDU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kendisinin hayranı olan doğuştan engelli Yusuf Öğretici’yi sürpriz yaparak evinde ziyaret etti. Hayranı olduğu Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu karşısında gören engelli Yusuf, heyecanını gizleyemedi.

Hayranı olduğu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu görme umudunu yüreğinde taşıyan spastik engelli 19 yaşındaki Yusuf Öğretici’nin hayalleri gerçek oldu. Her fırsatta engelli vatandaşların yanında olmaya çalışan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kendisine hayran olan genç Yusuf’a sürpriz yaptığı buluşmada duygu dolu anlar yaşandı. Engelli hayranına sarılarak, sıcaklığını gösteren Başkan Fadıloğlu, bir an olsun Yusuf’un yanından ayrılmadı. Başkan Fadıloğlu ve Yusuf, uzun süren sohbet ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

YUSUF KARDEŞİMİZİ SIK SIK ZİYARET EDECEĞİM

Yusuf’a çeşitli hediyeler veren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Yusuf’u sık sık ziyaret edeceğini söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Yusuf kardeşimizin doğum esnasında geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı maalesef fiziksel olarak bir sıkıntısı var. Yusuf, gündemi bizden iyi takip eden bir kardeşimiz. Yusuf, şuanda 19 yaşında ve haftanın iki günü rehabilitasyona gidiyor. Ben öncelikle ailesine teşekkür ediyorum. İlgi ve alakalarıyla Yusuf’u hayata bağlamış durumdalar. Yusuf’un ülke gündemini bizden daha sıkı takip ettiğine biz şahidi olduk. Bundan sonra da gündemi ondan takip edeceğiz. Yusuf’un benimle görüşmek istediği bilgisi bana gelince, ben de Yusuf’u ziyaret etmek istedim. Bugün Yusuf ile beraberiz. Bu ilk oldu. Ben, Yusuf’u sık sık ziyaret edeceğim. Yusuf’un sağlığına kavuşmasını yüce Rabbimden diliyorum. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza selam söylememizi istedi. İnşallah ben de bu selamı ulaştırmaya çalışacağım. Tekrar Yusuf kardeşimize geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Yusuf’u çok sık ziyaret edeceğime dair söz veriyorum” dedi.

OĞLUMUN HAYALİ GERÇEKLEŞTİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren anne Aygül Öğretici, “Bugün oğlum Yusuf’un bir hayali daha gerçeğe dönüştü. Onu mutlu eden Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yusuf, çok mutlu olduğu için bizler de mutlu olduk. Oğlum sık sık Cumhurbaşkanımızı Başbakanımızı ve Başkanımızı rüyasında görüyor. Onları sürekli çok güzel yerlerde görüyor. Ben de o güzel rüyaları duyunca çok mutlu oluyorum. Oğlum uzun zamandır Başkanımızla görüşmek istiyordu. Çok şükür oğlumun bu hayali gerçekleşti. Allah, Başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda engelli Yusuf ve ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Fadıloğlu, Yusuf ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunarak, evden ayrıldı.

08 Şub 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.