Erzurum’a bileniyorlar

TFF 1. Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Erzurumspor'u konuk edecek olan Gazişehir GFK, bu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

TFF 1. Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Erzurumspor'u konuk edecek olan Gazişehir GFK, bu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde saat 11:00'de başlayan antrenman yaklaşık 1 saat 50 dakika sürdü. Antrenmanda oyuncuların ve teknik ekibin morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Isınma ve çeşitli çalışmalarla başlayan antrenmanın ana bölümünde ise çift kale maç yapıldı.

Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz Erzurumspor maçı hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

22 Kas 2017 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hasan derici - allah yardimciniz olsun duvalarimiz zizinle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 00:00