Fatma Başkan yine zirvede

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ORC Araştırma'nın yaptığı ankette ilk sırada yer aldı

Göreve seçildiği 2014 yılından bu yana birçok ankette en başarılı belediye başkanı seçilen Fatma Şahin, Ak Parti’li belediye başkanları arasında da en başarılı belediye başkanı seçildi.

ORC Araştırma şirketi, başarı oranlarına göre AK Partili en başarılı 3 Büyükşehir Belediye Başkanı anketinin sonuçlarını yayınladı. Ankete göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yüzde 61 oranıyla ilk sırada yer aldı. İkinci sırada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, üçüncü sırada ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz yer aldı.

ORC'den anketle ilgili yapılan açıklamada, "Yerel Yönetimler Performans Araştırması" her yıl sonunda ve yıl içerisinde 4 defa gerçekleştirilip kamuoyuna duyurulmaktadır. Bu çalışmamız 14-19 Temmuz 2020 tarihleri arasında Ak Parti'li ve CHP'li Büyükşehir Büyükşehir Başkanlarının yönettiği şehirlerde gerçekleştirilmiştir" denildi.

22 Tem 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.