GAÜN’ün yeni rektörü Arif Özaydın kimdir?

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr Arif Özaydın kimdir? Prof. Dr. Arif Özaydın kaç yaşında? Prof. Dr. Arif Özaydın kitapları nelerdir?

6 üniversiteye rektör ataması gerçekleşti. Gaziantep Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Arif Özaydın kimdir? Prof. Dr. Arif Özaydın kitapları nelerdir?

PROF. DR. ARİF ÖZAYDIN KİMDİR?

Gaziantep Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olan Arif Özaydın'ın kaç yaşında ve nerede doğduğu bilinmiyor. 1988 yılında İstanbul Üniversitesinde Kamu Yönetimi bölümüne başlayan Özaydın buradan 1992'de mezun oldu. Yüksek Lisansını da İstanbul Üniversitesinde Çalışma Ekonomisi üzerine yapan Özaydın, Doktorasını da İstanbul Üniversitesinde tamamladı. 1994 yılında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümüyle Doktorasına başlayan Arif Özaydın 1999 yılında bitirdi.

PROF. DR. ARİF ÖZAYDIN KİTAPLARI NELERDİR?

Bilgi Ekonomisi Kripto Para EkonomisiEleştirel Bir Yaklaşımla Medeniyet ve İktisatYenilik Ekonomisiİstikrarın ŞifreleriBilgi Ekonomisi: Tanım-Uygulamalar-Örnekler

24 Eyl 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

erdal kabakçı - arif özaydın ın kaç yaşında olduğunu yazmamışsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 00:00