Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’in 23 Nisan Mesajı yayınladı

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Milli Mücadelenin en zor koşullarında açılan TBMM'nin, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun  en açık göstergesi olduğunu belirtti

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Koçer mesajında, tarihte benzeri olmayan bir bağımsızlık mücadelesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin inşasında Türkiye Büyük Millet Meclisinin sahip olduğu önemi vurgulayarak, şunları ifade etti. ''99 yıl önce milleti yalnızca milletin idare edeceğini söyleyen irade, Türkiye Büyük Millet Meclisini kurmuş ve o tarihten itibaren bağımsızlığımızın sembolü olmuştur. 23 Nisan 1920’den bugüne ülkemizin ve milletimizin kaderini tayin eden kararların alındığı TBMM’nde, kurucu iradenin sahip olduğu aynı inanç ve şevkle ülkemizin muassır medeniyetler seviyesine ulaşmasının önünü açacak düzenleyici ve yeni kanunlar için çalışıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milli iradenin her şeyin üzerinde ilan edildiği bugünü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak hediye ettiği çocuklarımız, geleceğimizin güvencesi yarınlarımızın umududurlar. Onların, büyük ve güçlü Türkiye’nin aydınlık geleceği için aldıkları emanete sahip çıkacaklarına olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimiz ile yüce Meclis’imizde hizmet edip ebediyete intikal etmiş üye ve başkanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, çocuklarımızın ve aziz milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nı kutluyorum."

22 Nis 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.