Gaziantep protokolü sahada çalışan memurları ziyaret ediyor

Gaziantep protokolü bayramın 2. gününe sahada çalışan görevlileri ziyaret ederek başladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer protokol üyeleri, güne ilk olarak Beykent yolu Polis Noktasını ziyaretle başladı. Burada polislerle bayramlaşan Gaziantep protokolü görevli memurların bayramlarını tek tek kutladı.

Bakan Gül, Vali Gül ve Başkan Şahin'in 2. durağı ise Şehitkamil Açık Ceza İnfaz Kurumu oldu. Protokol bayramı görev başında geçiren infaz kurumu memurlarına görevlerinde başarılar dilediler ve bayrumlarını kutladular.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Vali Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek görevi başındaki 112 çalışanlarının da bayramını tebrik etti.

14 May 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.