Gaziantep Yetenek Avcılarının Hedefinde

"Turkiye'nin ilk ve tek çocuk ve genç yetenek ajansı Layla Şirin Ajans, 27 yıllık tecrübesini ajans sahibi Leyla Albayrak ve işletmeci, cast direktörü Seher Yüce ile 2017 yılında Ankara'ya taşıdı

Ankara'da iki yıllık süreçte birçok dizi, sinema ve reklamda başrollerde oynayan çocuklar çıkaran ajans, sektörün sadece İstanbul'dan yürütülebilecegi tezini de çürütmüş oldu. Ankaralı çocuk oyunculardan Fuat Fatih Odabaşı Muhteşem İkili'de oynadığı rolle bu yıl 46.sı düzenlenen ve Türkiye'nin en prestijli ödül töreni 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri En İyi Çocuk Oyuncu dalında aday oldu.

Layla Şirin Ajans şübeleri sayesinde, sektör profesyonellerinin Türkiye'nin her yerinde ikamet eden henüz keşfedilmemiş gizli yetenekleri de keşfetme imkanı buldugunu söyleyen Leyla Albayrak, kendilerine yapılan her başvuruyu titizlikle incelediklerini ve sadece uygun adaylara dönüş yapıldığını da ekledi. Geleceğin starlarını yaratırken işini şansa bırakmayan ajans, şimdilerde gözuünü güneydoğunun incisi, dizilerin yeni cazibe merkezi Gaziantep'e dikti. 24 Kasım'da Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde Gazianteplilerin yoğun ilgisi altında yapılan seçmelerle dizilerde oynayacak yeni cocuk başroller titizlikle seçildi. 200 Gaziantepli çocuğun katıldıgı organizasyonda, veliler de sektör hakkında bilgilendirildi."

28 Kas 2019 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.