Gaziantepspor’a Ankaragücü taraftarı sahip çıktı

Spor Toto 1 Lig’in 24. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Gaziantepspor müsabakasını Başkent temsilcisi 4-0 kazanırken, maç sonu Ankaragücü taraftarı Gaziantepspor futbolcularını tribüne çağırarak destek verdi.

Spor Toto 1 Lig’in 24. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Gaziantepspor müsabakasını Başkent temsilcisi 4-0 kazandı.

Başkent temsilcisinin taraftarı, ligde son sırada bulunan ve sıklıkla gündeme gelen Gaziantepspor'un futbolcularını tribüne çağırarak, ‘Sizi en iyi biz anlarız’, ‘Sahipsiz Antep’ ve ‘Başın öne eğilmesin Antep’ sloganları atarak destek verdi. Maç sonunda gazetecilerle bir araya gelen Gaziantepspor Teknik Direktörü Erol Kolcu, maçın en iyi olayının Ankaragücü taraftarının verdiği destek olduğunu belirterek, “Ankaragücü taraftarına çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise basın toplantısında bu desteğe değinerek, “Ankaragücü taraftarının rakip takıma verdikleri destekten dolayı Türk futbolunda örnek bir davranış sergilemiştir. Bu sebepten dolayı bütün taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Camiamıza taraftarımıza bu 3 puanı armağan ediyorum” diye konuştu.

25 Şub 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.