FETÖ’nün yeni oyununa operasyon

Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel yapılanmasına yönelik operasyonda, avukat ve hemşirenin de aralarında bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetten yapılan açıklamada: “FETÖ/PDY'nin ilimizdeki faaliyetlerini canlandırarak ışık evleri ve üniversite yapılanmalarını güncel şekilde aktif hale getirdiği tespit edilen 3'ü kamu görevlisi olmak üzere biri doktor, biri avukat, biri hemşire, 6'sı öğrenci, 4'ü özel sektör çalışanı toplam 13 şüpheli gözaltına alınmıştır” denildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, üniversite öğrencilerini FETÖ'ye kazandırmak için "sohbet toplantısı" düzenledikleri ve örgütü aktif hale getirmeye çalıştıkları belirlenen 13 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi. Kent merkezi ve Mersin'de düzenlenen operasyonda, aralarında avukat ve hemşirenin de bulunduğu 13 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda, örgütsel doküman ele geçirildi.

Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel yapılanmasına yönelik operasyonda aralarında avukat ve hemşirenin de yer aldığı 13 şüpheli gözaltına alındı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca örgütün deşifresine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, üniversite öğrencilerini örgüte kazandırmak için "sohbet toplantısı" düzenledikleri ve örgütü aktif hale getirmeye çalıştıkları belirlenen 13 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi. Kent merkezi ve Mersin'de düzenlenen operasyonda aralarında avukat ve hemşirenin de yer aldığı 13 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramada, örgütsel döküman ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, FETÖ/PDY'nin ilimizdeki faaliyetlerini canlandırarak ışık evleri ve üniversite yapılanmalarını güncel şekilde aktif hale getirdiği tespit edilen 3'ü kamu görevlisi olmak üzere biri doktor, biri avukat, biri hemşire, 6'sı öğrenci, 4'ü özel sektör çalışanı toplam 13 şüpheli gözaltına alınmıştır."

26 Eki 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.