Gaziantep’te hareketli saatler

Gaziantep’te dün gece hareketli saatler yaşandı. Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında iş adamları İ.M, İtalya’ya giderken İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınırken, M.A, G.H, C.Y, ve M.A.’da Gaziantep’te gözaltına al

Gaziantep’te dün gece hareketli saatler yaşandı. Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında iş adamları İ.M, İtalya’ya giderken İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınırken, M.A, G.H, C.Y, ve M.A.’da Gaziantep’te gözaltına alındı.

Gaziantep'te FETÖ kapsamında işadamlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan işadamlarının isimleri ve sektörleri de belli oldu.

İTALYA’YA GİDERKEN GÖZALTINA ALINDI

Dün akşamki operasyonda polis ekipleri ilk önce Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan büyük bir fabrikanın sahibi İ.M’yi gözaltına almak için düğmeye bastı. İş adamı İ.M.’yi evinde bulamayan ekipler İ.M.’nin eşini gözaltına aldı. İlerleyen saatlerde İş Adamı İ.M. İtalya’ya gitmek üzere iken İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.

İKİNCİ OPERASYON İNŞAATÇILARA

Gaziantep’te ikinci operasyon inşaat firması sahiplerine yapıldı. Son dönemlerde Gaziantep’te yıldızı parlayan ve önemli yatırımlara imza atan ünlü bir inşaat firmasının sahibi. C.Y.gözaltına alındı. C.Y’nin gözaltına alınmasından sonra operasyonlar peş peşe yapıldı. Ekipler inşaat firmalarına düzenledikleri operasyonlarda M.A, G.H,’yı gözaltına aldı. Son olarak da ünlü bir cam firmasının sahibi E.H'de gözaltına alındı.

29 Tem 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

şahmeran - Bu milletin sırtından para kazananlar bu millete ihanet edenler neden gizleniyorki bu gözaltına alınanlar onda biri bile değil demokrasi meydanına isimleri yazılıp asılsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 00:00
03

Esin - Kesinlikle katılıyorum,onlarda yaptıysa bi şerefsizlik,onlarda söylensin,sadece büyük holdingler değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 00:00
01

soran adam - Gözaltına alınan bazı işadamlarının adını açık açık yazarken (Nakıboğulları, Ali Yener gibi) bazı işadamlarının adını neden rumuzla yazıyorsunuz? Reklam abone davası mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 00:00