Golcüler sahneye çıktı

Ligde istikrarsız bir görüntü çizen ve 13. haftada Trabzon deplasmanında adeta hakem kurbanı olan Gaziantep Futbol Kulübü, önceki gün evinde ağırladığ...

Ligde istikrarsız bir görüntü çizen ve 13. haftada Trabzon deplasmanında adeta hakem kurbanı olan Gaziantep Futbol Kulübü, önceki gün evinde ağırladığı ligin formda ekibi Konyaspor'u golcü ayaklarıyla mağlup ederek evindeki çıkışını sürdürdü.

İlk yarıyı Caulker'in golüyle 1-1'lik sonuçla kapatan Gaziantep Futbol Kulübü, ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyduğu maçta kırmızı-siyahlı takımın gol ayakları Muhammet Demir ve Brezilyalı Joao, attıkları gollerle galibiyete rol oynadılar.

MUHAMMET DEMİR 8 HAFTA SONRA SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Geçen sezon 17 gol 6 asist ile oynayarak taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanan Muhammet Demir, bu sezona Başakşehir'de başlamasının ardından transferin son günlerinde Gaziantep FK'ya katılmıştı. Çıktığı ilk Antalya maçında golünü atan Muhammet Demir, 6. haftada ise eski takımı Başakşehir'e attığı tarihi golle dikkat çekmişti. O golden sonra suskun kalan Muhammet Demir, önceki gün oynanan Konyaspor maçında 2. golü atarak 8 hafta sonra suskunluğunu bozarken tecrübeli isim golden sonra büyük sevinç yaşayarak taraftarlara sarıldı.

KRİTİK ANLARIN ADAMI JOAO

Gaziantep FK'nın Brezilyalı oyuncusu Joao'da ligin 14. haftası itibariyle 3. golüne imza atarken kritik anlarda ortaya çıkan isim oldu. Ligin 5. haftasında oynanan Sivasspor maçında 90+2'de attığı golla takımına 1 puan kazandıran Joao, 2 hafta önce ise Kasımpaşa ağlarını havalandırmıştı. Önceki gün oynanan Konyaspor maçında Dicko'nun 11'de çıktığı maçta yedek başlayan Joao, 72. dakikada oyuna dahil oldu. Konyaspor'un durumu 2-2 yapmasının ardından mücadelede 86. dakikayı gösterirken bu kez sahneye son dakikaların adamı Brezilyalı oyuncu çıktı ve attığı golle takımına 3 puanı getirdi. Sonradan oyuna girmesine rağmen attığı golle galibiyette pay sahibi olan Joao, gol sonrası büyük sevinç yaşadı. Eyup Özkan

29 Kas 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.