GSO'da işbirliği protokolü imzalandı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Gaziantep Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında mesleki yeterlilik belgelendirme ve mesleki eğitim konusunda...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Gaziantep Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında mesleki yeterlilik belgelendirme ve mesleki eğitim konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) gerçekleştirilen imza törenine, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Gaziantep Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Keş katıldı.

İmzalanan protokolle; GSO’nun iştiraklerinden olan Gaziantep Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme ve Danışmanlık A.Ş. (GASBEM ) ve GSO-MEM, Gaziantep Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı tüm elektik sektöründe hizmet veren kişilerin belgelendirme sınavlarını yapacak.

Mesleki eğitimin ve mesleki yeterlilik belgesi alınmasının önemine işaret eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Meslek öğrenmek, hele de yeni yetişen gençlerimizin bir meslek sahibi olması ve tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerden bir kısmı için mesleki yeterlilik belgesi alma konusuna büyük önem veriyoruz. Çünkü kentimizin ve ülkemizin kalkınması katma değerli, yüksek teknolojili ürün üretmeden geçiyor. Bu noktada kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız protokoller büyük önem taşıyor. Kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gaziantep Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Keş de GSO ile işbirliği yapmaktan dolayı memnun olduklarını belirterek protokolün hayırlı olmasını diledi.Bülten

14 Eki 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.