Hocaoğlu’ndan, Vali Gül ve Başkan Şahin’e çağrı

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, ülke genelinde devam eden orman yangınlarına karşı Gaziantep’te de önlemlerin artırılması gerektiğini sö...

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, ülke genelinde devam eden orman yangınlarına karşı Gaziantep’te de önlemlerin artırılması gerektiğini söyledi. Hocaoğlu, Gaziantep’e bir yangın söndürme uçağı alınması için kampanya başlatılması için Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e çağrıda bulundu.

Türkiye’nin birçok noktasında devam eden orman yangınları sonrası ciğerimiz yandı. Yangınlara müdahale sürerken, Türk Hava Kurumu’na ait uçakların, yangınların söndürülmesinde kullanılmaması, Bakanlık envanterinde yeterli sayıda yangın söndürme uçağı bulunmaması ve yangınlara müdahalede kullanılan yangın söndürme araçlarının yetersizliği sonrası ülke genelinde yoğun tartışmalar yaşanıyor.

VALİ GÜL VE ŞAHİN’E ÇAĞRI

Tartışmalı süreç devam ederken İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, yangın söndürme uçağı alınması kampanya başlatılması yönünde çağrıda bulundu.

“İLK BAĞIŞ BENDEN”

Hocaoğlu çağrısında, Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep’e yangın söndürme uçağı almak için kampanya açsın ilk bağış benden. Gaziantep bizim; bu vatan bizim. Biz ülke menfaatine olan her İYİ olguya imza atarız.”

“BU VATAN BİZİM”

Sözlerini sürdüren Hocaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız orman yangınlarına müdahalede belediye başkanlarının da sorumlu olduğunu beyan etti. Halkımız bu vatan için hazır. Yalnız orman değil; şehir yangınlarında da kullanılmak üzere tüm belediye başkanlıkları ile valiliklerle koordineli yangın söndürme uçağı alınması için yardım kampanyası açma yetkisi versin. Bu vatan bizim” ifadelerini kullandı.

05 Ağu 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.