Karara kalbi dayanmadı

CHP'nin kararı İlçe Başkanı'nı hastanelik etti CHP Genel Merkezi'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday göstermeyip İyi Parti adayının d...

CHP'nin kararı İlçe Başkanı'nı hastanelik etti

CHP Genel Merkezi'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday göstermeyip İyi Parti adayının desteklenmesi konusunda aldığı karar Şehitkâmil İlçe Başkanı Umut Yılmaz'ı hastanelik etti. Sabah saatlerinde acilen İstanbul'a götürülen ilçe başkanı Umut Yılmaz'ın halen, İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tetkikleri yapılıyor.

24 Haziran seçimlerinde CHP’den 4. Sıra milletvekili adayı gösterilen ve Şehitkamil İlçe Başkanı Umut Yılmaz'ın da ağabeyi olan Özgür Yılmaz, Umut Yılmaz’ın rahatsızlığı hakkında açıklama yaptı. Yılmaz, “CHP örgütüne ve Gaziantep Kamuoyuna duyuru!!!” diye yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Şehitkamil İlçe Başkanı olan Kardeşim Umut Yılmaz’ın nerede olduğu ve neden bir açıklama yapmadığı hususunda çok fazla telefon almaktayız , bu nedenle bir açıklama yapma gereği duydum: Önümüzde ki Yerel Seçimlerle ilgili geldiğimiz süreç belki hepimizi gerdi ve üzdü ama bundan en çok etkilenen zannedersem kardeşim oldu. Çünkü bu geldiğimiz süreçte inanınki Partimizin başarısı için çok çaba sarfetti ; ancak geldiğimiz nokta itibariyle ve alınan son karar ile de maalesef kalbi ile ilgili bir sorun yaşadı ve sağ kolundaki iki damarın pıhtı atması nedeniyle tıkandığını öğrenmemiz üzerine bu sabah itibariyle acilen İstanbul Başkent Üniversitesine yatırmak zorunda kaldık ve yarın itibariyle de operasyon gerçekleşecek. İnşallah tekrar sağlığına kavuşacak. Bizi sevindiren bu pıhtının beyne veya başka hayati bir organa gitmemiş olmasıdır! İçinde bulunduğumuz süreç itibariyle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım, Umut’un yaşadığı stres belki sağlığını etkiledi ama unutmayalım ki bu aile CHP ile doğdu ve CHP ile de toprak olacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın! Önce sağlık diyor tüm Örgütümüze şu süreçte aklıselim davranmaya ve düşünmeye davet ediyoruz saygılarımla...”

Mehmet Torun

13 Ara 2018 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.