Kendisi de inanamadı

Önceki gün oynanan Spor Toto Süper Ligi 26. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile Antalyaspor 0-0 berabere kalırken iki takımda sayısız fırsatlardan yararlanamadı.

En net pozisyon ise Gaziantep FK adına Kevin Mirallas ile kaçtı. Mücadelenin 65. dakikasında Antalyaspor kalecisi Boffin'in uzaklaştırmaya çalıştığı topu araya girerek alan Kevin Mirallas, bom boş kaleye vuruşunda Veysel çizgi önünden çıkarırken topu golle sonuçlandıramadı.. İyi vuruş yapamayan Kevin Mirallas, kaçırdığı gole kendisi bile inanamazken büyük şaşkınlık yaşadı. Belçikalı Milli oyuncu maçtan sonra ise kaçan pozisyon ile ilgili takım arkadaşlarına "Dengemi kaybettim iyi vuruş yapamadım" dediği öğrenildi. Spor Merkezi

22 Şub 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.