Kimseyi göndermeyecek

Avusturya kampında yaptığı açıklamada "Aramızdan ayrılanlar olabilir" diyen Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Erol Bulut, yeniden fikir deği...

Avusturya kampında yaptığı açıklamada "Aramızdan ayrılanlar olabilir" diyen Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Erol Bulut, yeniden fikir değiştirerek şu an itibariyle kimseyi göndermeyeceği öğrenildi.

Teknik direktör Erol Bulut kamp dönemi boyunca takımda yetersiz gördüğü bazı isimlerle yolları ayırması beklenirken deneyimli teknis adam bu kararından vazgeçerek kadroyu bozmayacağı bildirildi. Bu doğrultuda yeni sezona aynı takım ile Gaziantep'teki antrenmanlarla devam edecek olan deneyimli teknik adamın ilerleyen günlerde bu karanının da değişmeyeceği anlamına gelmemesini belirterek, oyuncularına daha iyi olmaları konusunda mesajlar verdi. Spor Merkezi

04 Ağu 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Doğrucu Davut - Kimseyi göndermeyecekse önce kendisi,sonrada takım kümeye gidecek o zaman.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ağustos 00:00