Kısa bir tatil için hala vaktiniz var

Her ne kadar yaz mevsimi resmi olarak 23 Eylül’de geride kalmış olsa da yazın tam olarak ne zaman bittiğine karar vermek oldukça zor.

Her ne kadar yaz mevsimi resmi olarak 23 Eylül’de geride kalmış olsa da yazın tam olarak ne zaman bittiğine karar vermek oldukça zor. Özellikle önümüzdeki birkaç hafta boyunca günleri aydınlık ve sıcak tutacak olan ‘Pastırma Yazı’ günleri, seyahat tutkunlarına, yaz tatili keyfini yaşatacak kısa bir seyahat yapmaları için güzel bir fırsat olacak. Yani kısa bir yaz tatili için hala daha zaman var…

Hotels.com uzun bir hafta sonu tatili için en uygun fiyatları arayanlara ‘yaz sonu mini-tatilleri’ için en uygun olan otellerin bir listesini çıkardı. Listede Türkiye’den ise Antalya Belek’te bulunan Loved By Guest ödüllü Xanadu Resort Hotel de yer alıyor.

Hotel Eiffel Seine, Paris

Hotel Eiffel Seine Paris'in en ünlü yeri olan Eyfel Kulesi'ne yalnızca 8 dakikalık bir yürüme mesafesi uzaklığında. Otelin konukları Sen nehri boyunca veya yakındaki parklardan herhangi birinde yürüyüş yaptıktan sonra günlerini Fransız mutfağının ince lezzetlerini tadarak bitirebilir.

Hotel Eiffel Seine gecelik 897 TL'den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.*

Motel One, Amsterdam

Amsterdam'da bulunan Motel One, düşük fiyata harika bir zaman geçirmenizi sağlıyor. Hotels.com Loved By Guests ödülüne de sahip olan otel, bütçenizi aşmadan size nefes kesici bir oda sunuyor. Otelin yakınında ise Heineken Experience, Van Gogh Müzesi ve ünlü Amsterdam Çiçek Pazarı da dahil olmak üzere gezilecek birçok ilginç yer bulunuyor.

Motel One, gecelik 539 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.*

Dublin Citi Hotel, Dublin

Dublin şehrinin göbeğinde yer alan Dublin Citi Hotel, İrlanda'nın başkentini keşfetmek için mükemmel bir olanak sunuyor. Otelden çıktığınızda James Joyce ve Ocar Wilde'ye ilham kaynağı olmuş Old Town sokaklarında gezebilir, Dublin Kalesi'ni ziyaret edebilir ya da dünyaca ünlü Trinity College kampüsünü görebilirsiniz. Şehrin sırları hiç bu kadar yakında olmadı!

Dublin Citi Hotel, gecelik 841 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.*

Xanadu Resort Hotel, Belek-Antalya

Antalya sonbaharda daha bir güzel diye düşünüyorsanız Belek’te yeşillikler içindeki Xanadu Resort Hotel yazdan kalan kısa bir mola için çok ideal. Akdeniz’in sahilinde yer alan otel

"High Class All-Inclusive" hizmet anlayışı ile konuklarını ağırlıyor. Loved By Guest ödülü de olan Xanadu Resort Hotel, mistik mimarisi, sütunlu yürüyüş yolları ve Roma tarzı havuzları ile misafirlerini de antik döneme götürüyor.

Xanadu Resort Hotel gecelik 857 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.*

Le Monde Hotel, Edinburgh

Mini-tatiller için Edinburgh da farklı alternatiflerden biri. İster Edinburgh Kalesi'ni gezmeyi ister Arthur's Seat zirvesine çıkmayı tercih edin, Le Monde Hotel İskoçya'nın başkentini keşfetmeniz için modern tasarımlı rahat odalar sunuyor. Keşfiniz bittikten sonra ise otelin kendi restoranını veya canlı müzikle keyifli saatler geçirebileceğiniz bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Le Monde Hotel gecelik 1.637 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.*

The Principal London, Londra

Bir başka Loved By Guest ödüllü otel olan The Principal London, uzun bir hafta sonunda Londra'yı gezmek için mükemmel bir konuma sahip. Birkaç farklı boyutta oda sunan bu tarihi İngiliz binası, ferah Russell Square bahçesinin hemen yanı başında yer alıyor. Otel aynı zamanda, Big Ben, St Paul Katedrali ve Buckingham Sarayı gibi tarihi anıtlara da yürüme mesafesinde.

The Principal London, gecelik 1.740 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.*

*Fiyatlara vergiler dahil değildir. Verilen fiyatlar 19 Ekim 2018 tarihi itibariyle geçerlidir; ancak rezervasyon sırasındaki uygunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir.

-*-

Daha fazla bilgi için:

Mehtap Halıcı – Cohn & Wolfe- GSM: 0549 806 17 88

Hotels.com™ Hakkında

Hotels.com, konaklama için rezervasyon yaptırmanın en ödüllü hali. Seyahat etmeyi gerçekten seviyoruz ve sizin de sevdiğinizi biliyoruz. Bu nedenle bizimle rezervasyon yapmanızı kolaylaştırıyoruz. Dünyanın dört bir yanında yüz binlerce konaklama seçeneği ve 41 dilde 90 yerel site ile aradığınız her şey Hotels.com’da. Vegas’ta konfor, Tayland’da ağaç ev ya da Venezuella’da villa mı arıyorsunuz? Aradığınız konaklama seçeneği parmaklarınızın ucunda. Ayrıca “Ödüllü” müşteri sadakat programımız sayesinde uyurken ücretsiz gece kazanıyorsunuz... Bundan daha iyi ne olabilir? Rezervasyon yapmak da artık daha kolay. 25 milyonun üzerinde gerçek misafir görüşü ve 70 milyondan fazla kez indirilmiş, kullanımı kolay uygulama sayesinde aradığınız mükemmel oteli bulacağınızdan kuşkunuz olmasın.

# tatil

22 Eki 2018 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.