Maçlarda Saygı Duruşu Yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonundan alınan karar ile profesyonel liglerde 25 Ocak Cumartesi, 26 Ocak Pazar, 27 Ocak Pazartesi günleri gerçekleşecek maçlard...

Türkiye Futbol Federasyonundan alınan karar ile profesyonel liglerde 25 Ocak Cumartesi, 26 Ocak Pazar, 27 Ocak Pazartesi günleri gerçekleşecek maçlarda, dün Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan ve birçok ilde de hissedilen deprem sırasında hayatını yitirenler için saygı duruşu gerçekleşeceği duyuruldu. Oldukça beğenilen uygulaması dikkat çekmeye devam ediyor.

İnternet Sitesinden Açıklama

TFF'ye ait olan internet sitesinde bulunan açıklama içeriğinde, "Elazığ ili Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız anısı adına 25, 26, 27 Ocak tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel futbol müsabakaları öncesinde saygı duruşu yapılacak. Bu kapsamda Süper Lig maçları ile birlikte TFF birinci, ikinci ve üçüncü Lig'de ki tüm mücadelelerden önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Ayrıca dileyen kulüpler, sahaya siyah kol bantlarıyla çıkabilecek." ifadelerine yer verildi. Aynı zamanda şansı da sunuluyor.

Acımız Büyük

TFF'ye ait internet sitesinde ayrıca "Acımız büyük" başlığı altında yayınlanan başsağlığı mesajının içeriğinde ise şu ifadeler yer aldı. "Elazığ ili Sivrice ilçesinde yaşanan depremde can kayıplarımızın oluştuğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bizi ve ülkemizi derin yasa boğan bu deprem sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için Allah'tan rahmet diliyor, vatandaşlarımızın ailelerine, onların yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz". Bilinen diğer yöntemlerden çok daha kolay olan bekleniyor.

28 Oca 2020 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.