MHP’den gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığı 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde aday olarak gösterilen 14 ismi kamuoyuna tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığı 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde aday olarak gösterilen 14 ismi kamuoyuna tanıttı. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki aday tanıtım toplantısında MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik adım adım iktidara yürüdüklerini söyledi.

MHP’nin aday tanıtım toplantısı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. MHP Gaziantep’ten aday olan 14 isim tek tek sahneye çağrıldı ve adaylara söz hakkı tanındı. Adaylardan önce kürsüye çıkan İl Başkanı Muzaffer Çelik, “Partimiz 24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı’nın ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin istiklalini pırıl pırıl aydınlatacaktır. Ülkemiz çok zor şartlar altındadır. Küresel güç odakları vatan ve milletimize gasp etmenin sinsi planları içerisindedir” dedi.

TIKANAN SİSTEM YENİDEN AÇILACAK

24 Haziran seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik; “Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran seçimlerine düzenli çalışıp belirlediği stratejileriyle katılacaktır. Cumhurbaşkanı seçiminde adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 27. Dönem meclisinde sayısal ve siyasi ağırlık olarak çok güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlamalıyız. Partimiz 24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı’nın ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin istiklalini pırıl pırıl aydınlatacaktır. Ülkemiz çok zor şartlar altındadır. Küresel güç odakları vatan ve milletimize gasp etmenin sinsi planları içerisindedir. Karşılık beklemeksizin, çıkar gözetmeksizin önce ülkem ve milletim sonra partim ilkesiyle tıkanan yönetim sisteminin açılması konusunda fikir birliği sağlanmıştır.” şeklinde konuştu.

14 MİLLETVEKİLLİĞİNE DE TALİBİZ

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ön görülü olarak Türkiye’ye oynanan oyunların farkına varıp adım attığını dile getiren 1. Sıra Adayı Muhittin Taşdoğan; “Yaşanan olumsuzluklarda biz 35 kişilik Milletvekilimiz ve Dr. Devlet Bahçeli ile irade ortaya koyduk. Bir yola çıktık, 35 milletvekiliyle bunları yaptık biz milletimizden 600’ü istiyoruz ama Rabbim ne verirse. İpsizler yüzlerini güneşe dönmüşler biz yüzümüzü millete döndük. Güneşe tapmayı bırakalı bin yılı geçti. Yalnız Allah’a taparız, yalnız Allah’tan yardım isteriz. Milliyetçi Hareket Partisi bu dönem Gaziantep’te çok milletvekili çıkaracak. Biz alayını istiyoruz, Rabbim ne verirse. Türk milletinin yalnız bir şeye ihtiyacı vardır, o da çok çalışmaktır.” sözlerine yer verdi.

TAŞDOĞAN TEŞKİLATTAN SÖZ İSTEDİ

Salondaki kalabalığa seslenen Muhittin Taşdoğan şu şekilde konuştu; “Gelin biz söz verelim, Cumhur İttifakı’nı 1. çıkarmak için var mısınız? Milliyetçi Hareket Partisi’ni Gaziantep’in plakası olan 27’de, 27. dönemde Gaziantep’te 1. parti yapmaya var mısınız? Sahurlara kadar çalışmaya var mısınız? Rehberi Kur’an edinmeye, hedefi turan edinmeye, yolları aşındırmaya var mısınız?” Ülkücülere destek çağrısında bulunan Taşdoğan oy verirken cimri davranmayın diyerek; “Ben sizdenim siz bendensiniz, soruyorlar; ‘ülkücüler nerede’ diye. 15 Temmuz’dan sonra soruyorlardı; ‘bu ülkücüler nerede?’ Ülkücüler 27. dönem milletvekili seçiminde pusulanın 2. sırasında, üç hilalli bayrağın altında oraya verdiğiniz her oy Türkiye’nin geleceğinin teminatına verilmiş bir oydur. Oraya verdiğiniz her oy kardeşliğin yaşayacağına verdiğiniz oydur, verdiğiniz her oy Devlet Bahçeli tecrübesine verilmiş oydur. Oyunuzu veriniz, oyunuzda bize cimri davranmayın. Sıkıştınız mı ülkücüler nerede diyorsunuz. Bir kere de bizi sandıkta görün, pusulada 2. sırada Cumhur İttifakı’nın içindeyiz.” ifadelerine yer verdi.

TERÖRİSTİN YERİ SİYASET DEĞİL CEZAEVİDİR

Neden AK Parti ile ittifak içerisinde olduklarını anlatan 2. Sıra Adayı Sermet Atay ise; “Gittiğimiz her yerde soruyorlar neden Cumhur İttifakı? Neden Haziran? Siz neden AK Parti ile birlikte gidiyorsunuz? Bir kere bizim bu sorulara iyi cevap vermemiz lazım. Onun içinde Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ve partimizin yüklendiği sorumluluğu anlatmamız lazım. Nedir bu? Türkiye için dönüm noktası 15 Temmuz’dur. 15 Temmuz öncesinde ne yazık ki FETÖ devletin iliklerine kadar sızmıştır. Bu sızmada tek başına başarılı olmamıştır. Mevcut hükümeti ve hükmet üyelerini de kullanmıştır. Genel Başkanımız FETÖ konusunda birçok defa uyarılarda bulunmuştur ama bu uyarılar dikkate alınmamıştır ve kötü bir sonla karşılaşılmıştır. 15 Temmuz akşamı uçaklar, helikopterler semalarda uçarken, insanlar panik içerisinde birbirine bakarken, ne oldu diye cevap aranırken bizim Genel Başkanımız Balgat’ın ışıklarını açarak Genel Merkezi’mizde oturmuştur. Bu yiğit davranış insanlara örnek olmuştur. Cumhur İttifakı’ndan önce nifak ittifakı, açılım süreci, Dolmabahçe süreci vardı. Bunu yine FETÖ’cüler devlet içerisine sızarak yapıyorlardı. Bugün onlara neredeler? Onların birçoğu cezaevinde. Teröristle hiçbir zaman pazarlık yapılmaz. Bu devlet terbiyesi, geleneğini Devlet Bahçeli öğretmiştir. Bu noktaya da Devlet Bahçeli’nin direktifleriyle gelinmiştir. Cumhur İttifakı’nın temel amacı önce vatanım ve milletim sonra partim ve ben. Biz AK Parti’ye yama olmadık. Biz devletimiz ve milletimizin bekası için mücadele ediyoruz. Karşı taraftaki İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayları ne diyor? Terörist Selahattin Demirtaş cezaevinden çıksın politika yapsın diyor. Demirtaş dediğiniz kişi ‘Sizi tükürüğümle boğarız, devleti elinizden alırız’ diyen bir zihniyetin başkanı. Teröristin yeri siyaset değil cezaevidir. Terörist önce devlete saygılı olmayı öğrenecek. Biz bunlarla mücadele ediyoruz. Bizim başka seçeneğimiz yoktu. Bizim tek seçeneğimiz devletimizin bekası için AK Parti ile birlikte seçime girmekti” diye konuştu.

MİLLİYETÇİ HAREKAT PARTİSİ ÜLKENİN TEMİNATIDIR

Geleceğin emanetinin Milliyetçi Harekat Partisi’nin iktidarına bırakılması gerektiğini dile getiren 3. Sıra Adayı Ejder Demir; “Hepimizin yüreği yanıyor, inşallah bu yürek yangısını 24 Haziran’da hep birlikte söndüreceğiz. 15 Temmuz sonrası ülkenin içindeki ve dışındaki vatan hainleri ülkem üzerindeki hain senaryolarını uygulamaya geçirmeye çalışmış ancak karşılarında ülkücüleri, Milliyetçi Harekat Partisini görmüştür. Ülkücüler bu ülkenin teminatıdır. Milliyetçi Harekat Partisi bu ülkenin teminatıdır. Ülkem ve milletim 24 Haziran’da bu saçma sapan senaryoyu bozacağız. Ülkücülerin bu ülkenin teminatı olduğunu sandığa da yansıtarak bundan sonraki geleceğimizin emanetini Milliyetçi Harekat Partisi’nin iktidarına bırakacağız. Üzerinde özgürce yaşayacağımız bir vatan yoksa, gökyüzünde özgürce dalgalanan bir bayrağımız yoksa ülkücü olarak bizlere züldür.” sözlerine yer verdi.

25 May 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.