MHP’denTürk Eğitim Sen’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz ve beraberindeki parti yöneticileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Türkiye Kamu-Sen’...

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz ve beraberindeki parti yöneticileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şube Başkanı Bekir Avan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz ve beraberindeki yöneticiler, tüm sendika üyesi öğretmenlerin bu özel gününü kutladıklarını dile getirdiler.

Gaziantep’in eğitim sorunlarına dair karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şube Başkanı Bekir Avan, MHP İl Başkanı Çıkmaz ve beraberindeki parti yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

TÜRK EĞİTİM-SEN’E ÖVGÜLER

Öğretmenlerin hakkını koruyan yegane kuruluşun Türk Eğitim-Sen olduğunu dile getiren Cahit Çıkmaz, “Türk Eğitim-Sen, sendikal mücadelenin yalnızca maddi ve sosyal hakların savunulduğu ve savunulacağı bir sivil toplum örgütü olmanın ötesinde sendikal mücadelenin bir kardeşlik duygusunda, ahde vefa örneğini sergilenmenin hassasiyetinde yapılacağını savunan yegane kuruluştur” diye konuştu.

Avan, “Öğretmenler gerçekten çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Artık ötekileştirilmek istenmiyor. Maddi durumları daha da iyileştirilmeli ve bu konuda gerekli çalışmalar yapılmalıdır. Ben, bu anlamda bizleri ziyaret eden başta il başkanımız olmak üzere tüm MHP camiasına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

24 Kas 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.