MİSİAD, yüzleri güldürmeye devam ediyor

Belçika MİSİAD ve Gaziantep MİSİAD, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi koordinesinde bereket, merhamet ve paylaşma ayı olan Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahib...

Belçika MİSİAD ve Gaziantep MİSİAD, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi koordinesinde bereket, merhamet ve paylaşma ayı olan Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve nakdi destek yardımında bulundu.

Kurulduğu günden beri ‘İnsani yaşat ki devlet yaşasın’ ( Şeyh Edebali) anlayışıyla hizmetlerine devam eden Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Belçika MİSİAD ve Gaziantep MİSİAD iş birliğinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kentteki ihtiyaç sahibi ailelere hem gıda hem de nakdi yardımda bulunuldu.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal dayanışmanın ve birlikteliğin kurumsallaşmış hali olduğunu söyleyen Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Gaziantep İl Başkanı Muhammet Yıldız,

“Öncelikle MİSİAD, bir yardım kuruluşudur ve kapımızın 7 gün 24 saat tüm vatandaşımıza açık olduğunu belirtmek isteriz. Yardıma ihtiyacı olanın kim olduğu önemli değil. Hem mübarek Ramazan ayındayız hem de pandemi nedeniyle zor günler geçiren halkımıza bu zor günlerde bir nebzede katkımız olsun diye Belçika MİSİAD ile birlikte kentteki yardıma muhtaç aileleri tespit ettik ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gıda yardımının yanı sıra nakdi destek yardımında da bulunduk. Tabi başta genç iş adamlarımız olmak üzere çorbada benimde tuzum olsun diye düşünen vatanını seven tüm esnafımıza da aynı şekilde kapımız açık. Bu zor günleri birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız” dedi.

11 May 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.