NCR hastanesi iç hastalıkları Uzmanı Aslan hasta kabulüne başladı

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Selim Aslan, NCR İnternational Hospital'de hasta kabulüne başladı.

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Selim Aslan, NCR İnternational Hospital'de hasta kabulüne başladı.

Gaziantep ve Şanlıurfa'da görev yapan Uzman Dr. Mehmet Selim Aslan, NCR İnternational Hospital'de hasta muayene başladı. İç hastalıklarında uzmanı olarak tanınan Aslan'ın endokrinoloji, gastroenteroloji, hematoloji, alerji ve romatoloji gibi dallarda da tecrübesi bulunuyor.

Dr. Mehmet Selim Aslan

1979’da Hatay’ın İskenderun İlçesinde doğdu. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları alanında ihtisas eğitimi aldı. Mecburi hizmet görevini Şanlıurfa Viranşehir’de yaptı. Gaziantep’teki bir özel hastanede bir süre çalıştıktan sonra 17 Ekim 2017’de hastanemizde görev yapmaya başlayan Uzm. Dr. Mehmet Selim Aslan iç hastalıklarının alt ve yan dalları olan endokrinoloji, gastroenteroloji, hematoloji, alerji ve romatoloji gibi konularda da deneyim sahibidir.

18 Eki 2017 - 00:00 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.