Ne olacak halimiz!

Gaziantep'te bir AVM'de çalışan 25 yaşındaki Ali Kılıç isimli genci şehrin göbeğinde 3 kişi demir çubuklarla öldüresiye dövdüler, bıçakladılar, cüzdanı ve telefonunu gasp ettiler. Genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Gaziantep'te bir AVM'de çalışan 25 yaşındaki Ali Kılıç isimli genci şehrin göbeğinde 3 kişi demir çubuklarla öldüresiye dövdüler, bıçakladılar, cüzdanı ve telefonunu gasp ettiler. Genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Her gün yeni bir cinayetin işlendiği, hırsızların kol gezdiği Gaziantep'te bir skandal daha yaşandı. Şehrin göbeğinde yolu kesilen genç öldüresiye dövüldükten sonra bıçaklanarak gasp edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Yeditepe mahallesi İbni Sina Camii önünde akşam saatlerinde meydana geldi. Çalıştığı AVM'den iş çıkışı evine giden 25 yaşındaki Ali Kılınç isimli genç şehrin göbeğinde ana cadde üzerinde yürüdüğü bir sırada aniden yanında duran siyah renkli bir Transporter araçtan inen 3 kişi gencin cüzdanını ve telefonunu zorla aldılar. Gaspçılara karşı direnen genci demir çubuklarla öldüresiye dövüp bıçaklayıp sokak ortasında bırakıp kaçtılar.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Demir sopalarla öldüresiye dövülüp bıçaklanarak gasp edilen genç kanlar içersinde kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan ve kırıklar oluşan gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

Polis şehrin göbeğinde vatandaşa gasp dehşeti yaşatarak lüks arabayla dolaşan şehir magandalarının peşine düştü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

20 Eki 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.