Okul bahçesindeki ağaçlara kuş yuvası yerleştirdiler

Nizip ilçesindeki Addulhamithan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri okulun bahçesindeki ağaçlara kuş yuvası yerleştirdi.

Nizip ilçesindeki Addulhamithan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri okulun bahçesindeki ağaçlara kuş yuvası yerleştirdi.

Okul öğretmenleri Gurbet Yüce, Kevser Koç ve Saadet Subaşı, öğrencilerle birlikte dersin olmadığı saatlerde çok sayıda kuş yuvası hazırladı.

Yaklaşık 1 hafta süren çalışmanın ardından yuvaları hazır hale getiren öğretmen ve öğrenciler, bunları ağaçlara astı.

Okul müdürü Aliye Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğayı, canlıları korumak ve kış şartlarında kuşların sıcak bir yuvaya sahip olmasını sağlamak amacıyla çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerin büyük emek verdiğini ifade eden Yaşar, ‘"Havaların soğuk geçmesi nedeniyle doğadaki canlılara bir ev yapmak için çalıştık. Bu kapsamında öğrencilerimiz hazırlamış oldukları kuş yuvalarını okul bahçesindeki ağaçlara astılar. Bu çalışmalara emek veren herkese çok teşekkür ederim." dedi.

19 Oca 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Pursaklar Anadolu Lisesi - Ellerinize sağlık ne güzel olmuş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 00:00