Olmazsa olmuyor!

Önceki akşam oynanan maçta son saniyelerde yaşanan pozisyon adeta nefesleri kesti.

Sagal ile beraberliği sağlayan Gaziantep FK, beraberlik golünü bulmak için Hatayspor kalesine yüklendi. Uzatmanın son bölümlerinde adeta heyecanlar tavan yaptı. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde, önce Maxım, ardından Kenan Özer, boş kaleye topu gönderemeyince kırmızı-siyahlılar beraberlik golünden oldu. Hatay cephesinde de ayrı bir heyecan yaşanırken bu pozisyon içinde ceza sahası içinde yaşanan el itirazlarını VAR ile görüşen hakem Zorbay Küçük, bir şey olmadığı bilgisi alınca maçı bitirirken kırmızı-siyahlılar zorlu deplasmandan eli boş döndü. Eyup Özkan

19 Eki 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.