Önlem alınması zor bir takım

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda Royal Halı Gaziantep'i 83-75 yenen Fenerbaçe'de Başantrenör Zeljko Obradovic, Trabzonspor maçını seyircisiz oynadıktan sonra bugün bir maçı daha seyircisiz oynamak zorunda kaldıklarını

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda Royal Halı Gaziantep'i 83-75 yenen Fenerbaçe'de Başantrenör Zeljko Obradovic, Trabzonspor maçını seyircisiz oynadıktan sonra bugün bir maçı daha seyircisiz oynamak zorunda kaldıklarını söylerek "Royal Halı Gaziantep savunulması çok zor takımlardan birisi. Çünkü hemen hemen bütün oyuncularının üç sayılık atış tehditi var. Bizde elimizden geldiği kadar durdurmaya çalıştık. Nitekimde bunu yapmayı başardık' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, üst üstte iki maçlarını seyircisiz oynadıklarını belirterek, "Bu durum hem kendi takımım hem de rakip takım açısından kolay bir durum değildi. Bizim için gerçekten önemli bir maçtı. Royal Halı Gaziantep takımının nasıl bir oyun sisteminin içinde olduğunu biliyorduk. Asıl önemli olan bizim için dış atışların kullandığı 3 sayılıklar. Bütün pozisyonda olan oyuncular dış atış kullanabiliyorlar. Biz bu durumu durdurmak için çalıştık. Şu na inanıyorum ki bazı 3 sayılık atışları rakibimize çok kolay verdik. Her pozisyonda iyi savunma yaptığımız her pozisyon maç farklı bir boyuta gitti. Diğer taraftan da Gaziantep takımı sayı olarak geride olsa da mücadeleyi bırakmadı. Günün sonunda baktığımızda güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Kendi oyuncularımı alınan bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Gaziantep ekibine bundan sonra ki maçlar için bol şanslar diliyorum” açıklamalarına yer verdi.

04 May 2016 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.